Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Princess Cruises voert wijzigingen door op Sun Princess

De Sun Princess is maandagavond begonnen aan haar eerste trans-atlantische reis vanuit Southampton. Het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises arriveert op 9 oktober 2024 in haar nieuwe thuishaven Fort Lauderdale in Florida. Voor haar officiële debuut in Noord-Amerika zal het LNG-schip nog diverse wijzigingen ondergaan qua restaurants aan boord.

De aanpassingen zijn o.a. te wijten aan de gloednieuwe dinermogelijkheid voor de Sanctuary Collection, die te vinden zal zijn op het achterdek 8 (voorheen de locatie van het Americana Diner). Het Americana Diner wordt daarvoor verplaatst naar het achterdek 9.

The Catch by Rudi verhuist ook, naar dek 7, naast de Piazza (voorheen het Signature Restaurant), net als The Butcher’s Block by Dario, dat naar dek 7 voorin gaat (voorheen Crown Grill). Crown Grill krijgt een plek op het achterdek 7 (de voormalige locatie van het Reserve Collection Restaurant).

Naast de locatieveranderingen wordt het familie-activiteitenzone Park 19, omgedoopt tot SkyDeck Sports Court & Track.

“Met de verhuizing en transformatie van deze populaire specialiteitenrestaurants verbeteren we niet alleen de ambiance, maar optimaliseren we ook de algehele dinerervaring voor onze gasten,” aldus Sami Kohen, Vice President Food & Beverage van Princess Cruises. “Deze nieuwe locaties stellen ons in staat om de capaciteit uit te breiden en tegelijkertijd meer intieme en meeslepende culinaire omgevingen te creëren, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd aan boord van Sun Princess echt uitzonderlijk is.”

Alle veranderingen gaan in op 14 oktober 2024.

Klik hier voor een exclusieve reportage van Marco over zijn cruise met de nieuwe Sun Princess.

Wil jij ook cruisen met de Sun Princess? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger