Cruisereiziger
Privé-eiland

Carnival Cruise Line onthult culinair aanbod op Celebration Key

Carnival Cruise Line heeft meer details bekendgemaakt over het eten en drinken op Celebration Key, de nieuwe privé-bestemming op Grand Bahama die in juli 2025 zijn debuut maakt. Bezoekers kunnen kiezen uit meer dan 30 eet- en drinkgelegenheden op Celebration Key, waaronder vier full-service restaurants, een food hall, negen food trucks, vijf snack shacks, twee counter-service kiosken en 12 bars.

Er zal een breed scala aan culinair aanbod beschikbaar zijn, van Bahamaanse specialiteiten tot zeevruchten en meer. Cruisereizigers kunnen bijvoorbeeld genieten van gebakken vis en beignets bij Mingo’s Tropical Bar & Kitchen, smullen van langzaam gerookt vlees bij Surf N’ Sauce BBQ & Brews en zich tegoed doen aan kreeft bij Gill’s Grill.

Passagiers van 18 jaar en ouder kunnen dineren in Pearl Cove Beach Club, Celebration Key’s exclusieve toevluchtsoord voor volwassenen. Het heeft een full-service restaurant, bar en lounge, plus een swim-up bar bij het overloopzwembad met uitzicht op het strand.

Sommige eetgelegenheden bieden een gratis lunch aan via het “Island Eats” programma. Met hun Sail & Sign-kaart kunnen bezoekers profiteren van een gratis maaltijd bij de quick casual outlets, snack shacks en food trucks van de bestemming. Als alternatief kunnen ze 25 procent korting krijgen op een voorgerecht in een van de full-service restaurants (met uitzondering van Pearl Cove Beach Club restaurant).

“Geweldig eten en drinken zijn essentieel voor de Carnival ervaring, en we hebben Celebration Key ontworpen met een scala aan eetgelegenheden, of onze gasten nu een informele snack, een snelle maaltijd of een volledige dinerervaring willen,” zegt Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Net zoals er geen tekort zal zijn aan manieren om van hun dag in het paradijs te genieten, zal er ook voor iedereen iets te eten en te drinken zijn op Celebration Key.”

Interesse in cruisen met Carnival Cruise Line naar Celebration Key? Vraag een gratis offerte aan bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger