Cruisereiziger
Themacruise

Oceania Cruises onthult speciale cruises in 2025

Oceania Cruises zal volgend jaar een grote verscheidenheid aan speciale cruises aanbieden, onder leiding van chef-koks, auteurs en televisiepersoonlijkheden.

De cruisemaatschappij heeft een aantal van haar speciale cruises in 2025 onthuld, die bestemmingen bezoeken in het Middellandse Zeegebied, Alaska en het Verre Oosten. Reizigers kunnen zich verheugen op speciale maaltijden, live kookdemonstraties, kooklessen en lezingen.

“Deze reizen zijn een viering van onze toewijding aan het creëren van unieke reiservaringen en bieden een ongeëvenaarde mix van culinaire en culturele ervaringen voor onze gasten,” zegt Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Dankzij de indrukwekkende line-up van gerenommeerde chef-koks en experts zijn onze gasten in de best mogelijke handen. Het programma aan boord van deze cruises wordt aangepast waaronder speciaal samengestelde menu-items in The Grand Dining Room en tijdens de Chef’s Market Dinners in het Terrace Café door elk van onze culinaire gastheren”.

De 2025 speciale cruises zijn:

  • Sirena Doopmoeder Cruise met Claudine Pépin: een 14-daagse cruise van Barcelona naar Dublin met vertrek op 20 mei met Pépin, een kookboekenschrijfster, de doopmoeder van de Sirena en de voorzitter van de Jacques Pépin Foundation.
  • Sara Moulton Cruise: een 9-daagse cruise van Barcelona naar Athene met vertrek op 26 mei onder leiding van Moulton, auteur van kookboeken, chef-kok en televisiepersoonlijkheid.
  • Food & Wine Best New Chefs Cruise: een 10-daagse rondreis vanuit Seattle met vertrek op 18 augustus, verzorgd door Food & Wine 2023 Best New Chef Aisha Ibrahim.
  • Culinary Luminaries Cruise: een 12-daagse cruise van Barcelona naar Istanbul met vertrek op 14 september, gepresenteerd door de culinaire directeuren van de cruisemaatschappij, Alex Quaretti en Eric Barale.
  • Oceania Club Reunion Cruise: een 15-daagse cruise van Hong Kong naar Bangkok met vertrek op 22 oktober, gepresenteerd door kapitein Demitris Flokos; Leslie Jon, Oceania Cruises’ eerste cruise director; en Neli Arias, hoofd van de Oceania Club.
De speciale cruises van Oceania Cruises in 2025 zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger