Cruisereiziger
Aanbieding

Explora Journeys: avond in specialiteitenrestaurant Anthology cadeau

Geldig vanaf 1 oktober tot 18 november 2024

Bij Explora Journeys ontvang je bij een boeking tussen 1 oktober en 18 november 2024 een verfijnde avond in het specialiteitenrestaurant Anthology cadeau!

Het aanbod is geldig per persoon voor alle nieuwe boekingen voor Explora Journeys die tijdens de aanbiedingsperiode worden gemaakt voor reizen met vertrek op 14 oktober 2024 of later.

Het exclusieve Anthology restaurant bij Explora Journeys biedt een eersteklas fine dining ervaring op volle zee en nodigt gasten uit voor een exquise culinaire reis door de rijke variëteit aan smaken en tradities van Italië. Het menu van chef-kok Franck Garanger is een feest voor alle zintuigen en maakt indruk met de beste lokale ingrediënten en traditionele gerechten met een innovatieve twist. Hoogtepunten op het menu zijn onder andere mediterrane zeebaars met Arabica-koffie en tonkaboon en cannelloni van sint-jakobsschelp met zwarte truffel. Voor elke gang zijn ook veganistische opties beschikbaar.

De beste Italiaanse gerechten in een moderne, elegante ambiance: Het exclusieve restaurant Anthology maakt indruk met uitstekende service, innovatieve dinermenu’s en een ongeëvenaarde sfeer. Met uitzicht op de oceaan kunnen gasten in stijl dineren in de open lucht en genieten van een ongeëvenaarde culinaire ervaring.

Boek je ultraluxe cruise waarbij aan boord vrijwel alles inclusief is, bij:

TUI Captain Cruise Zeetours

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger