Cruisereiziger
All-inclusive

Norwegian Cruise Line lanceert ‘More At Sea’ pakket

Norwegian Cruise Line heeft haar nieuwe campagne “MORE” geïntroduceerd tezamen met de lancering van haar verbeterde ‘inclusive’ pakket. Met “MORE” benadrukt de Amerikaanse rederij dat haar passagiers “nooit hoeven te kiezen voor dit of dat, maar in plaats daarvan kunnen genieten van dit EN dat”.

In lijn met de nieuwe merkpositionering wordt Norwegian’s populaire “Free at Sea” pakket omgedoopt tot “More at Sea” op reizen vanaf 1 januari. Het ‘inclusive’ pakket zal worden uitgebreid met meer voorzieningen, waaronder premium drankenmerken, speciale cocktails, extra diners in specialiteitenrestaurants en meer hapjes en desserts. Als onderdeel van het nieuwe, uitgebreide pakket krijgt elke passagier in de hut een eigen WiFi-inlogcode voor 150 minuten.

Het pakket omvat nog steeds een tegoed van $50 per excursie voor de eerste passagier, gratis vliegtickets voor de tweede passagier en de derde en vierde passagiers varen gratis mee op bepaalde reizen.

De rederij verandert ook haar prijsstructuur voor specialiteitenrestaurants. Norwegian vervangt á la carte prijzen door een vast bedrag.

“We hebben veel tijd geïnvesteerd in het luisteren naar onze gasten en onze reispartners en we hebben ontdekt dat ze meer willen zien, meer willen doen en meer willen genieten als ze met ons op vakantie gaan”, zegt David J. Herrera, president van Norwegian Cruise Line.

Norwegian vernieuwt ook zijn entertainmentaanbod aan boord, met de nadruk op meer opties rond het schip. Het bedrijf zal ook prioriteit geven aan producties met een brede aantrekkingskracht, zoals de onlangs aangekondigde Prince Tribute show die debuteert op Norwegian Aqua.

Bovendien zal de rederij tegen het einde van het jaar een nieuwe mobiele app uitrollen die ontworpen is om de ervaring van haar passagiers te stroomlijnen. De nieuwe app zal verschillende upgrades hebben, waaronder een meer intuïtief zoekproces, een eenvoudiger check-in proces, een meer transparante weergave en nog veel meer.

Interesse in cruisen met Norwegian Cruise Line? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger