Cruisereiziger
Wereldcruise

Holland America Line biedt mogelijkheid om Grand Voyages nu ook deels te boeken

Holland America Line biedt de mogelijkheid om een segment te boeken van de 2025 Grand World Voyage of 2025 Grand Voyage: Pole to Pole. Er zijn zeven segmenten beschikbaar op de Grand Voyage: Pole to Pole die gevaren wordt door de Volendam, variërend van 33 tot 100 dagen. Op de Grand World Voyage met de Zuiderdam kunnen cruisereizigers kiezen uit zes segmenten, variërend van 20 tot 55 dagen. De segmenten geven reizigers de mogelijkheid om te kiezen uit een brede selectie van kortere routes, om zo een Grand Voyage beleving aan te kunnen passen naar eigen wens en tijdlijn.

De segmenten van de Grand Voyages varen tussen twee grotere havens, waarvoor het eenvoudig is om op verschillende locaties over de hele wereld in te schepen. Op de Grand World Voyage kunnen reizigers de volgende routes varen:

* Fort Lauderdale in Florida naar Singapore of het Australische Sydney
* Singapore naar Athene
* Kaapstad in Zuid-Afrika naar Fort Lauderdale
* Sydney naar Kaapstad
* Athene naar Fort Lauderdale

De boekbare segmenten van de Grand Voyage: Pole to Pole zijn:

* Fort Lauderdale naar Buenos Aires
* Buenos Aires naar Barcelona, IImuiden (Amsterdam) of Fort Lauderdale
* Fort Lauderdale naar IJmuiden (Amsterdam)
* IJmuiden (Amsterdam) of Barcelona naar Fort Lauderdale

Een aantal markante segmenten van de Grand World Voyage zijn:

Grand World Voyage, Zuiderdam, vertrek 4 januari 2025, rondreis vanuit Fort Lauderdale:

55-daagse reis van Fort Lauderdale naar Singapore, 4 jan. – 1 maart 2025

Wie op zoek is naar een wereldcruise kan inschepen bij Holland America’s Noord-Amerikaanse thuishaven Fort Lauderdale, van oost naar west varen en uiteindelijk ontschepen in Singapore. Tijdens de reis zal de Zuiderdam havens aandoen in 13 landen en passagiers zullen meerdere items op de bucketlist kunnen afstrepen, waaronder het passeren van het Panamakanaal, overnachten op Paaseiland en varen langs het Great Barrier Reef.

20-daagse reis van Athene naar Fort Lauderdale, 19 april – 9 mei 2025:

Reizigers kunnen aan boord gaan in Athene voor een cruise over de Middellandse Zee, waarbij havens in Italië, Spanje, Portugal en Marokko worden aangedaan – inclusief een speciale overnachting in Barcelona – voordat ze de Atlantische Oceaan oversteken, waarbij San Juan in Puerto Rico wordt aangedaan voordat ze ontschepen in Fort Lauderdale.

Grand Voyage: Pole to Pole, Volendam, vertrek 25 januari 2025, rondreis vanuit Fort Lauderdale:

47-daagse tocht van Fort Lauderdale naar Buenos Aires, 25 jan. – 13 maart 2025:

Degene die een uitgebreid Antarctica-avontuur en een verkenning van Zuid-Amerika wenst, kan vanuit Fort Lauderdale vertrekken en via het Panamakanaal varen voordat er zuidwaarts wordt getrokken naar Midden- en Zuid-Amerika langs Peru (inclusief een overnachting in Lima) en Chili. Een vierdaagse Antarctica ervaring rondt de reis af voordat je noordwaarts vaart naar Uruguay en Argentinië.

33-daagse reis van IJmuiden (Amsterdam) naar Fort Lauderdale, 5 mei – 7 juni 2025:

Reizigers die dromen van een bezoek aan de Noordpool kunnen inschepen in IJmuiden en de ruige kust van Noorwegen verkennen voordat ze de poolcirkel oversteken en Honningsvåg (Nordkapp) in de Noordkaap aandoen. Vervolgens bezoekt de Volendam IJsland, Groenland, Canada, Saint Pierre en Miquelon en havens in Maine en Massachusetts voordat de reis eindigt in Fort Lauderdale.

Een Grand Onboard Experience

Passagiers die een van de Grand Voyages geheel of deels meevaren, krijgen toegang tot alles aan boord waar Holland America Line bekend om staat, inclusief een uitgebreid entertainmentprogramma dat exclusief is voor deze reizen. Dit programma bevat 15 nieuwe shows die in 2025 hun debuut maken, komieken, headline entertainers en artiesten die lokaal worden ingehuurd en meevarende muzikanten, waaronder een klassiek trio en band op beide schepen.

Ook kunnen passagiers zich laten onderdompelen in de regionale keuken die de route van het reisprogramma volgt. Met gastchefs die op bepaalde segmenten meevaren om aan boord hun culinaire talenten te delen. Dit doen ze onder andere tijdens live kookdemonstraties, informatieve “koffie chats” en middels kenmerkende gerechten die in de Dining Room en Pinnacle Grill geserveerd zullen worden.

Grand Voyage schepen ontmoeten elkaar in Barcelona

Tijdens de Grand Voyages zullen de Zuiderdam en Volendam elkaar op 24 april ontmoeten in Barcelona. Passagiers op deze gekozen segmenten kunnen deze historische ontmoeting meemaken, die zal worden gevierd met galadiners in Catalaans thema en een feest aan boord met als klap op de vuurpijl een speciale drone show. Passagiers op beide schepen die elkaar willen treffen, krijgen deze gelegenheid als de schepen overnachten in de haven.

Vroegboekaanbieding

Voor geïnteresseerden in deze Grand Voyages loont het om nu te boeken. Bij boeking voor 31 december 2024 ontvangt de klant een air credit van EUR 1300 indien de hele reis gemaakt wordt en EUR 1000 bij geselecteerde segmenten. Daarnaast zijn bij deze aanbieding ook de laundry kosten inbegrepen.

De (segmenten van de) Grand Voyages van Holland America Line zijn boekbaar bij:

ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger