Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Preziosa vaart deze winter de “Parels van het Noorden” route met vertrek vanuit Rotterdam en Zeebrugge

MSC Preziosa zal aankomende winter de “Parels van het Noorden”-cruises varen. Het betreft de route die in 2021 werd geïntroduceerd. De zeven nachten cruises doen Hamburg, Rotterdam, Zeebrugge, Le Havre en Southampton aan.

MSC Preziosa is een cruiseschip behorend tot de Fantasia-klasse van MSC Cruises. Het werd in 2013 in de vaart genomen en biedt plaats aan 4.345 passagiers. MSC Preziosa heeft moderne faciliteiten, zoals een groot theater, zwembaden, wellness, restaurants, bars, en winkels. Aan boord is er eveneens de MSC Yacht Club, een exclusief “schip in een schip” gedeelte met luxe suites, privé-services en speciale voorzieningen voor passagiers die extra comfort en privacy willen.

Passagiers die de Aurea-beleving hebben geboekt kunnen genieten van de MSC Aurea Spa en onbeperkte toegang tot de wellness-faciliteiten. Cruisereizigers kunnen zich laten verwennen met een breed scala aan ontspannende behandelingen, van massages tot schoonheidsbehandelingen.

MSC Preziosa vaart vanaf deze week de “Parels van het Noorden” winterroute tot midden april volgend jaar.

Rotterdam en Zeebrugge

Reizigers uit de Benelux kunnen op de MSC Preziosa dus dicht bij huis inschepen in Rotterdam en Zeebrugge. Beide havens zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De bestemmingen op deze route bieden een scala aan excursie mogelijkheden. Er is voldoende tijd om de lokale sfeer op te snuiven en de ambiance te ervaren van elke locatie.

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises, licht verder toe: “Het is echt bijzonder dat we cruises aanbieden met vertrek vanuit Rotterdam en Zeebrugge. Een week lang de buurlanden verkennen, ontspannen op zee en genieten van het uitgebreide aanbod aan faciliteiten, entertainment en culinaire hoogtepunten: de perfecte manier om deze winter even helemaal weg te zijn. Of je nu met z’n tweeën, met het gezin of met vrienden reist, het belooft een boeiende ervaring te worden.”

Interesse in cruisen met de MSC Preziosa vanuit Rotterdam? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger