Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Icon of the Seas zaterdag weer in de vaart na ongepland onderhoud

Het grootste cruiseschip ter wereld, Icon of the Seas, komt naar verwachting aanstaande zaterdag weer in de vaart. Het eerste schip in de Icon-klasse van Royal Caribbean International verbleef de afgelopen week in het dok van de Grand Bahama Shipyard in Freeport vanwege ongepland onderhoud. De Amerikaanse rederij heeft aan toekomstige passagiers laten weten dat deze werkzaamheden tijdig voltooid zijn voor haar eerstvolgende cruise.

Royal Caribbean besloot het cruiseprogramma van Icon stop te zetten nadat het schip aandrijfproblemen ondervond tijdens de cruise die startte op 21 september. Vanwege de hersteloperaties moest de cruise van 28 september worden geannuleerd. De getroffen cruisereizigers krijgen de volledige reissom vergoed inclusief een toekomstig cruisetegoed voor hetzelfde bedrag. Ook de kosten voor geboekte vluchten worden gecompenseerd.

De aanstaande cruise van een week vertrekt uit Miami naar het Oostelijke gedeelte van de Caribbean en de Bahamas. De bestemmingen die o.a. worden bezocht zijn het privé-eiland van de cruisemaatschappij Perfect Day at CocoCay, St. Thomas en St. Maarten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger