Cruisereiziger
Shows

Cunard kondigt samenwerking aan met Cubaans balletgezelschap Acosta Danza

Cunard heeft aangekondigd dat het beroemde Cubaanse balletgezelschap Acosta Danza van 26 mei tot 7 juli 2025 aan boord van de Queen Victoria zal zijn. Het veelgeprezen gezelschap, opgericht door de wereldberoemde ballerina Carlos Acosta, zal twee exclusieve shows opvoeren, waarover op een later moment meer details zullen worden bekendgemaakt.

Naast de voorstellingen houden ze workshops en paneldiscussies in het Royal Court Theatre aan boord. Gasten kunnen ook kijken naar Yuli: The Carlos Acosta Story, een biografische film geregisseerd door de meervoudig bekroonde regisseur Iciar Bollain, in het Royal Court Theatre of op de televisie in de hut.

Acosta Danza werd opgericht om jong creatief danstalent uit Cuba een kans te geven en hun talent verder te ontwikkelen. Het streven van het gezelschap is om dansers voort te brengen die zowel klassieke als hedendaagse genres moeiteloos kunnen combineren, aangevuld met Cuba’s rijke muzikale en dansinvloeden, om een repertoire te creëren dat grenzen verlegt.

De zomerafvaarten zijn zowel bestemd voor zonaanbidders als theaterliefhebbers, met aanloophavens op bestemmingen zoals Cephalonia in Griekenland, Dubrovnik in Kroatië en Barcelona in Spanje. De prijzen beginnen momenteel vanaf $4.538 per persoon op basis van twee personen in een Britannia balkonhut voor de 15-daagse reis naar Italië en de Adriatische Zee.

Cunard President, Katie McAlister, zei: “We zijn verheugd om samen te werken met Acosta Danza voor wat een buitengewoon verblijf belooft te worden aan boord van Queen Victoria volgende zomer. Als een van ‘s werelds meest vooraanstaande hedendaagse balletgezelschappen, zal hun artisticiteit een fascinerende nieuwe dimensie toevoegen aan onze Middellandse Zee reizen. Deze samenwerking biedt onze gasten een unieke ervaring om te genieten van voorstellingen van wereldklasse terwijl ze varen in ware stijl – een perfecte harmonie van elegantie en verfijning.”

Carlos Acosta voegt toe: “De komst van Acosta Danza naar de Queen Victoria volgend jaar is een spannend nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf. We zijn heel enthousiast om onze passie voor de Cubaanse cultuur en hedendaags ballet te laten zien aan de gasten van Cunard. Onze gloednieuwe producties tijdens het verblijf zullen een unieke mix zijn van precisie en flair, waarbij we ernaar streven om verwachtingen te tarten met elke stap op het podium.”

Wil jij cruisen met de Queen Victoria? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Stip Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger