Cruisereiziger
Shows

MSC Cruises breidt Guinness World Records entertainment uit naar de hele vloot ​

Sensatiezoekers die hun naam in de recordboeken willen krijgen, krijgen nu nog meer kansen nu MSC Cruises van plan is om zijn Guinness World Records-entertainmentprogramma uit te rollen over de hele vloot. Het programma geeft passagiers de kans om officiële Guinness World Records-titels te breken door middel van een verscheidenheid aan activiteiten. Het werd vorig jaar maart geïntroduceerd op twee schepen van de cruisemaatschappij, MSC Seascape en MSC World Europa. Inmiddels is het beschikbaar op 12 schepen en volgend jaar wordt het uitgerold over de hele MSC Cruises vloot.

Steve Leatham, VP of Entertainment at MSC Cruises, zegt: “Het programma is enorm populair onder gasten, zowel volwassenen als kinderen.Tot nu toe hebben gasten en bemanning van MSC Cruises 30 Guinness World Records titels gebroken. Van het snelst 100 meter touw trekken (ongeveer de lengte van een voetbalveld), de snelste tijd om 20 stoelomwentelingen te voltooien in minder dan 21 seconden tot het snelste paar sokken aantrekken aan één voet in minder dan 30 seconden.

We zijn verheugd dat we dit nu op meer van onze schepen kunnen aanbieden, zodat gasten van alle leeftijden ervan kunnen genieten. De uitgebreide samenwerking maakt deel uit van MSC Cruises’ bredere strategie om de entertainmentprogramma’s aan boord verder te verbeteren en zorgvuldig samengesteld entertainment te bieden voor gasten van alle smaken.”

Matteo Mancini, Senior Manager Family Entertainment, zegt verder nog: ” Guinness World Records is een goed voorbeeld van het soort succesvolle activiteiten die we aanbieden op de schepen van MSC Cruises en waarbij het hele gezin betrokken is. Het is hartverwarmend om alle leeftijden samen te zien komen om te strijden en te spelen. Op onze schepen kan iedereen een ster zijn en Guinness World Records staat nu niet alleen in het boek of in de tv-show, maar is een niet te missen live-ervaring aan boord geworden voor iedereen.”

Terwijl de passagiers op zee varen, kunnen ze overdag deelnemen aan recordbrekende activiteiten en auditie doen voor de grote avondshow, waar de gelukkige finalisten hun talenten kunnen tonen en kunnen proberen de volgende recordhouder te worden. Alle nieuwe recordbrekers worden gecontroleerd door een officiële GWR-jurylid en krijgen een certificaat.

Tot nu toe is het programma beschikbaar op 12 schepen verspreid over de hele wereld, waaronder MSC World Europa, MSC Euribia, MSC Meraviglia, MSC Grandiosa, MSC Virtuosa, MSC Seashore, MSC Seascape, MSC Divina, MSC Magnifica. MSC Belissima, MSC Seaside en MSC Splendida zijn de nieuwste schepen die dit aanbieden.

Wil jij bij MSC Cruises een record breken? Boek dan een MSC-cruise bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger