Cruisereiziger
Themacruise

Regent Seven Seas Cruises presenteert eerste Reunion Cruise in zes jaar

Regent Seven Seas Cruises heeft de plannen bekendgemaakt voor de Reunion Cruise, een prestigieus event dat na zes jaar een vervolg krijgt. Deze speciale cruise aan boord van de Seven Seas Mariner is een mix van luxe en nostalgie. Niet alleen vaste passagiers maar ook nieuwkomers zijn welkom op deze Regent cruise.

De cruise ‘Rhythms Under The Sun’ met 7 overnachtingen vertrekt op 11 december 2024 vanuit de haven van Miami, Florida. Tijdens deze trip varen de passagiers over de Caraïbische Zee naar Roatan in Honduras, Harvest Caye in Belize en Cozumel in Mexico en via Key West in Florida terug naar Miami.

“In deze Reunion Cruise komen het verleden en de stralende toekomst van Regent samen,” zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Voor onze gewaardeerde gasten is deze cruise een prachtige gelegenheid om geliefde medewerkers en medereizigers weer terug te zien. Uiteraard omringd door de ongeëvenaarde luxe waar ons merk bekend om staat. Ook tijdens deze cruise zullen wij alles doen om onvergetelijke momenten te creëren voor bevlogen reizigers uit de hele wereld, die inmiddels als familie voor ons zijn. Wij zullen hun een prachtige tijd bezorgen.”

Exclusief programma

Speciaal voor deze bijzondere cruise heeft Regent een exclusief programma met begeleide excursies samengesteld. Ook worden er in het kader van deze Reunion Cruise activiteiten aan boord georganiseerd, zoals een quizavond rond het thema Regent en evenementen waarbij wordt teruggeblikt op het cruiseverleden. Deze events zijn bedoeld om een blijvende herinnering te creëren en de banden binnen de Regent community aan te halen. Ook kunnen passagiers speciale souvenirs kopen als aandenken aan deze reünie op zee.

Ook eerdere passagiers die de Commodore-status van de Seven Seas Society hebben bereikt en dus meer dan 2000 nachten aan boord van de Regent schepen hebben doorgebracht, zijn welkom op deze cruise.

Seven Seas Mariner is een all-suite, all-balcony luxe cruiseschip. Het heeft een strak, ruim en eigentijds interieur met Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunst. Een team van 459 crewleden staat klaar voor de 700 passagiers.

All-inclusive

De Reunion Cruise biedt de all-inclusive luxe die kenmerkend is voor Regent. Dit bevat o.a. een onbeperkt keuze uit landexcursies, toegang tot specialiteitenrestaurants, premium dranken, onbeperkt gebruik van wifi en gratis valet wasservice. Daarnaast zijn fooien bij de prijs van de cruise inbegrepen en voor passagiers in suites op het Concierge-dek en hoger is er een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise. Verder biedt Regent de Ultimate All-Inclusive Fares – hierbij zijn het retourticket en de transfers tussen luchthaven en schip inbegrepen alsmede de exclusieve service van Blacklane met een privéchauffeur.

Prijzen voor de Rhythms of The Seas Reunion Cruise beginnen bij 3.989 euro per persoon. Voor enkele activiteiten wordt een toeslag gerekend en is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Heb jij interesse in deze Reunion Cruise? Deze cruise is boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger