Cruisereiziger
Samenwerking

Holland America Line introduceert haar eigen wijn

Holland America Line introduceert deze maand haar allereerste mousserende merkwijn in samenwerking met Four Feathers Wine Services, gevestigd in Prosser, Washington. Deze exclusieve mousserende wijn wordt gemaakt met behulp van Methode Traditionnelle, dezelfde techniek voor het produceren van Champagne.

“Ons doel was om een wijn te creëren die het gevoel van luxe aan boord verhoogt”, zegt Drew Foulk, Senior manager senior manager Beverage & Dining operations &  Innovation bij Holland America Line. “Of onze gasten nu een speciale gelegenheid vieren of gewoon verwend worden tijdens hun reis, we streven ernaar om hen iets echt uitzonderlijks te bieden.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Holland America om deze uitzonderlijke mousserende wijn te maken,” zegt Rebecca De Kleine, General Manager en Directeur wijnmaken bij Four Feathers Wine Services. “Deze wijn laat het beste zien van ons landgoedfruit, verbouwd in de beroemde Columbia Valley. Het Four Feathers team heeft ervoor gezorgd dat elke fles een perfecte balans is van traditie en innovatie. Duurzaamheid vormt de kern van alles wat we doen, van wijngaardpraktijken tot productie, en zorgt ervoor dat onze toewijding aan milieubeheer de kwaliteit en integriteit van deze wijn versterkt.”

De mousserende wijn van Holland America Line zal per glas en fles verkrijgbaar zijn in alle restaurants en bars in de hele vloot. Het zal ook te zien zijn op belangrijke evenementen, waaronder de Captain’s Toast en Mariner Reception, en kan worden gekocht voor cadeaupakketten in de hut. De wijn zal naar verwachting aan het eind van de maand beschikbaar zijn voor gasten.

Wil jij deze wijn aan boord proeven? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger