Cruisereiziger
Kunst

Nieuwe fotografie tentoonstelling aan boord van Explora II

Explora Journeys kondigt de opening aan van de exclusieve tentoonstelling van zeefoto’s van prins Hussain Aga Khan, getiteld “Marine Encounters”, die nu toegankelijk is voor gasten aan boord van de nieuwe Explora II. De tentoonstelling, gelegen in de Galleria d’Arte van het schip, presenteert een adembenemende visuele reis naar de wonderen van de zee door de ogen van prins Hussein. De gerenommeerde fotograaf en natuurbeschermer schonk 28 foto’s in beperkte oplage aan de MSC Foundation.

Op 14 september openden Anna Nash, president van Explora Journeys, Daninela Picco, uitvoerend directeur van de MSC Foundation, en Prins Hussain Aga Khan gezamenlijk de tentoonstelling, die in eerste instantie zes maanden te zien zal zijn aan boord van het schip. De collectie is te koop en de opbrengst komt ten goede aan de MSC Foundation en maakt deel uit van onze gedeelde inzet voor het behoud van de zee.

“Ik ben erg dankbaar en enorm blij dat ik mijn werk aan boord van de Explora II kan presenteren. “Mijn missie is om mensen de diversiteit, schoonheid, fascinerende gedrag en intelligentie van de mariene wereld te laten zien, zodat ze diepe verbindingen kunnen opbouwen met flora en fauna en onderwaterhabitats”, zegt Prins Hussain Aga Khan, fotograaf en oprichter van Focused on Nature. “We willen de belangstelling voor de natuur stimuleren en tegelijkertijd de impactvolle achteruitgang, bedreigingen en enkele oplossingen en nuttige gedragsveranderingen benadrukken.”

 

De onthulling van de tentoonstelling maakte deel uit van de festiviteiten ter gelegenheid van de doop van Explora  II, de tweede vloot van het luxe reismerk van de MSC Groep. Op 16 september vertrok de Explora II vanuit Civitavecchia in Italië voor haar eerste reis naar Spanje, Sicilië en Malta.

Je boekt Explora II bij:

TUI Captain Cruise Zeetours

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger