Cruisereiziger
Bestemmingen

P&O Cruises onthult winter 2026/27 collectie met meer dan 100 bestemmingen

P&O Cruises heeft haar nieuwe nieuwe collectie cruises voor de winter 2026/27 bekendgemaakt. De routes omvatten Galveston, Texas en Port Vila, Vanuatu als nieuwe bestemmingen, plus zes nieuwe havens voor dit seizoen; Agadir, Marokko; Alotau, Papoea-Nieuw-Guinea; Kona, Hawaii; Newcastle, Australië; Port of Spain, Trinidad; en Progreso, Mexico, evenals nieuwjaarsvieringen in Hamburg, Barcelona en Lissabon.

Nieuwe en terugkerende bestemmingen

  • Aurora’s 75-nachten Grand Tour, met vertrek in Southampton in januari 2027, bestaat uit een eerste nacht in Galveston, Texas, voor twee volle dagen op deze bestemming. De Aurora doet ook voor het eerst Port of Spain, Trinidad aan en keert voor het eerst sinds 2020 terug naar Progreso,
  • Arcadia’s onlangs verlengde wereldcruise van 106 nachten, die in januari 2027 vanuit Southampton vertrekt, doet een nieuwe bestemming voor P&O Cruises aan, Port Vila, de hoofdstad van Vanuatu, beroemd om zijn ruige kustlijn en afgelegen zandige baaien en lagunes. Arcadia doet ook Alotau, Papoea-Nieuw-Guinea, Kona, Hawaii en Newcastle, Australië aan, die allemaal al meer dan vijf jaar niet zijn bezocht. De reis bevat 28 verschillende havens, waarvan 9 bestemmingen met een vertrek ‘s nachts of laat in de avond.
  • Agadir, Marokko, beroemd om haar ongerepte zandstrand en kleurrijke souks, is opgenomen in Arcadia’s verbeterde Atlantische Eilanden route op 3 december 2026. De reis bevat een volledige dag en avond in Casablanca, evenals aanlopen in Praia en St. Vincent, Kaapverdië.

Feestdagen

  • Iona’s cruise van 16 nachten naar de Atlantische eilanden vertrekt in december 2026 vanuit Southampton en doet acht Europese bestemmingen aan, waaronder een laat verblijf in Lissabon op 31 december voor de viering van oud en nieuw.
  • Aurora’s nieuwe 14-nachten Baltische reisroute vanuit Southampton in december 2026 doet vijf havens met kerstmarkten aan, met als hoogtepunt een overnachting in Tallinn.
  • Voor een korte vakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar vaart Aurora een vijf nachten durende vakantie met een volledige dag in Zeebrugge voor Brugge, en een volledige dag en avond in Hamburg om samen te vallen met de nieuwjaarsvieringen.
  • Azura heeft twee nieuwe unieke routes tijdens de feestdagen in 2026. Een cruise van 10 nachten vanuit Tenerife op 18 december 2024 doet Fuerteventura, Madeira, Lissabon, Cadiz en Tanger aan voordat de reis eindigt in Malaga gevolgd door een reisroute van 11 nachten vanuit Malaga, waarbij Barcelona (samenvallend met oudejaarsavond), Valencia, Gibraltar, Lanzarote en Gran Canaria worden aangedaan voordat de reis terugkeert naar Tenerife.

Terugkerende favorieten

  • P&O Cruises nieuwste schip Arvia vaart een 14-nachten Caribische fly-cruise route vanuit Barbados en Antigua.
  • Iona biedt passagiers een programma met cruises naar Spanje, Portugal en de Canarische Eilanden.
  • Vlaggenschip Britannia zal 14-nachten Caribische fly-cruise routes varen vanaf Barbados, met maximaal negen bestemmingen per afvaart.

Met 78 nieuwe routes vanaf 23 oktober in de verkoop bevat het winterseizoen 2026/27 102 bestemmingen, met meer dan 100 late vertrekken of overnachtingen in meer dan 30 verschillende aanleghavens. Overnachtingen in Antigua, Kaapstad en New Orleans, en late overnachtingen in Bodø, Hamburg, Tanger en Vigo bieden passagiers de tijd om de bestemmingen overdag en ‘s avonds te verkennen.

Cruises met P&O Cruises zijn boekbaar bij:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger