Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Disney Cruise Line deelt meer details over Disney Adventure

Disney Cruise Line heeft meer details bekendgemaakt over haar aankomende cruiseschip, Disney Adventure, dat op 15 december 2025 zal debuteren in Singapore. Het eerste schip van Disney Cruise Line voor de Aziatische markt zal de personages en verhalen van Disney, Pixar en Marvel tot leven brengen via diverse innovatieve voorzieningen en activiteiten. De verkoop van de eerste 4- en 5 daagse cruises (zonder bestemmingen) start op 10 december 2024.

Het schip zal zeven themagebieden hebben: Disney Imagination Garden, Toy Story Place, San Fransokyo Street, Town Square, Wayfinder Bay, Disney Discovery Reef en Marvel Landing. Het laatste gebied beschikt o.a. over drie gloednieuwe attracties waarin de helden van Marvel centraal staan. Er is de bijna 250 meter lange Ironcycle Test Run, de langste achtbaan op zee, Pym Quantum Racers en Groot Galaxy Spin, die zijn gebaseerd op het Marvel Universum.

De Adventure biedt ook diverse entertainmentopties, zoals het geavanceerde Garden Stage waar verschillende shows worden opgevoerd, waaronder “Remember”, een musical die exclusief voor het schip is ontwikkeld en is geïnspireerd op Disney-Pixar’s “Wall-E” en de show “Disney Seas the Adventure”, een waterspeeltuin en een gaming lounge.

De restaurants aan boord van de Disney Adventure zijn voornamelijk gericht op de Aziatische en internationale keuken. Deze variëren van fine-dining to quick-service eetgelegenheden. Op diverse locaties wordt je tijdens het dineren vermaakt zoals in de Navigator’s Club en Hollywood Spotlight Club, via optredens van personages zoals Mickey en Minnie. Er zijn ook twee animatierestaurants die transformeren tijdens het diner o.a. via kunstwerken uit bekende Disney-films en lichteffecten.

Het schip met met een maximale capaciteit van 6.700 passagiers zal ook beschikken over een fitnesscentrum, meerdere kinderclubs, bars en lounges exclusief voor volwassenen, een kinderdagverblijf, een spa en salon en vele andere gezinsvriendelijke ruimtes en voorzieningen.

Foto: Disney Cruise Line

Wil jij cruisen met Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger