Cruisereiziger
Thuishaven

De nieuwste Love Boat debuteert in Noord-Amerika voor eerste Caribische seizoen

Het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises, Sun Princess, heeft afgelopen week haar debuut gemaakt in het Amerikaanse Fort Lauderdale na een inaugureel seizoen in het Middellandse Zeegebied. Het eerste schip in de Sphere-klasse van de rederij gaat vanuit Florida een reeks van 7-daagse cruises naar het Oostelijke- en Westelijke gedeelte van de Caribbean varen tot begin april 2025.

De Sun Princess, dat een brutotonnage heeft van 177.882 en een capaciteit van 4.300 passagiers, werd eerder dit jaar in Europa geïntroduceerd. Actrice Hannah Waddingham verwelkomde officieel het meest innovatieve schip van Princess Cruises. In april fungeerde ze als doopmoeder tijdens een spectaculaire doopceremonie. Klik hier voor een uitgebreide reportage van Marco over zijn ervaringen aan boord van de Sun Princess in mei van dit jaar.

“Nu de Sun Princess begint met cruisen naar het Caribisch gebied vanuit Port Everglades, kijken we ernaar uit om nieuwe gasten kennis te laten maken met de meest indrukwekkende, luxueuze en verbluffende Love Boat die ooit is gemaakt”, aldus John Padgett, president van Princess Cruises. “We zijn er trots op om dit opmerkelijke schip in Ft. Lauderdale te mogen huisvesten en we willen Port Everglades onze diepe waardering betuigen voor hun voortdurende partnerschap.”

Bij het eerste vertrek van de Sun Princess uit Fort Lauderdale werden de passagiers getrakteerd op een schitterende droneshow, waarbij de hemel verlicht werd door maar liefst 750 drones. Zie onder voor de beelden:

Wil jij cruisen met de Sun Princess vanuit Fort Lauderdale? Vraag een gratis offerte aan bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “De nieuwste Love Boat debuteert in Noord-Amerika voor eerste Caribische seizoen

  • “Do you remember, the Love Boat song ?”

    Wie kan het zich nog herinneren, de veel bekeken TV serie The Love Boat, een serie die het cruisen bij een breder publiek gebracht heeft en menigeen hoopt dat men er z’n liefde zal beleven en dat elk cruise schip in een of andere vorm de Love Boat zal zijn zoals men die in de leuke tv serie zag en vooral wie kan zich het liedje nog meezingen ?

    Voor de liefhebbers zing dan met onderstaande tekst hardop The Love Boat song :

    “|Love, exciting and new
    come aboard. we’re expecting you.
    love, life’s sweetest reward.
    let it flow, it floats back to you.
    the love boat soon will be making another run
    the love boat promises something for everyone
    set a course for adventure,
    your mind on a new romance.
    love won’t hurt anymore
    it’s an open smile on a friendly shore.
    the love boat soon will be making another run
    the love boat promises something for everyone
    set a course for adventure,
    your mind on a new romance. (1st time end)
    love won’t hurt anymore
    it’s an open smile on a friendly shore.
    it’s love!
    it’s love!
    it’s love!
    it’s the love boat-ah!
    it’s the love boat-ah!”

    Liedje van Jack Jones, Bron internet

    En véél plezier voor wie met de nieuwe Love Boat gaat en vooral “make a lot of Love !

    Beantwoorden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger