Cruisereiziger
Shows

Royal Caribbean presenteert ‘Back to the Future: De Musical’ aan boord van nieuwste schip

Op de negende jaarlijkse Back to the Future Dag heeft Royal Caribbean International onthuld dat Back to the Future: The Musical haar debuut zal maken op haar nieuwste cruiseschip, Star of the Seas, dat in augustus 2025 in de vaart komt.

Het entertainmentteam van Royal Caribbean werkt nauw samen met het oorspronkelijke creatieve team achter de met een Olivier Award bekroonde musical die furore maakte op de podia van o.a. Broadway en West End om deze aan te passen voor het Royal Theater aan boord van Star of the Seas. Inmiddels zijn de eerste audities achter de rug in Londen en New York City. Het komende jaar zal er een start worden gemaakt met de repetities.

De musical wordt e e n van de vele hoogtepunten van de Star of the Seas. Het schip zal verder beschikken over bijzondere attracties zoals de snelste en hoogste waterglijbanen, meer dan 40 eet- en drinkgelegenheden en unieke activiteiten op bestemmingen zoals Perfect Day at CocoCay op de Bahama’s. Andere bijzonderheden zijn de Lincoln Park Supper Club, een op Chicago geïnspireerd restaurant uit de jaren 1930, het Category 6 waterpark, zeven zwembaden en de Hideaway voor volwassenen met een infinity zwembad.

Star of the Seas zal bij haar start cruises van een week maken vanuit Port Canaveral. Het 365 meter lange schip zal plaats bieden aan 5.610 passagiers en zal worden aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG). Met 250.800 brutoton zal Star of the Seas iets groter zijn dan het eerste schip uit de Icon-klasse, Icon of the Seas – momenteel ‘s werelds grootste cruiseschip – ook gebouwd door Meyer Turku en eind 2023 opgeleverd.

Interesse in cruisen met de toekomstige Star of the Seas? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger