Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Meer te doen aan boord en vernieuwde spa faciliteiten voor Norwegian Aqua en Norwegian Luna

Norwegian Cruise Line heeft vandaag nieuwe details onthuld over de gloednieuwe ervaringen en faciliteiten aan boord van de Norwegian Aqua en Norwegian Luna. Deze innovatieve zusterschepen maken deel uit van de geavanceerde Prima Plus-klasse, die respectievelijk in april 2025 en 2026 hun debuut zullen maken.

Nieuw Entertainment

Norwegian Cruise Line introduceert de Aqua en Luna Game Zone, een compleet nieuwe gamingervaring die een evolutie is van de populaire Galaxy Pavilion en arcade-ruimtes. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan interactieve games, waaronder virtual reality-avonturen zoals Space Racing en Beat Hero, en klassieke retro-arcadespellen zoals Ms. Pac-Man en Donkey Kong.

Naast de nieuwe gamingzone bieden de zusterschepen ook de Bull’s Eye Bar, waar interactieve dartspellen worden gecombineerd met een volledig nieuwe barservice. Gasten kunnen genieten van cocktails terwijl ze deelnemen aan deze innovatieve versie van darts, die gebruikmaakt van videogame-achtige graphics en automatisch scores bijhoudt.

Verbeterde Spa

De Mandara Spa en Pulse Fitness Center aan boord van Norwegian Aqua en Norwegian Luna worden volledig vernieuwd en bieden een breed scala aan luxe wellnessdiensten. Gasten kunnen ontspannen in een nieuwe kleisauna, genieten van thalassotherapie-ligstoelen, of kiezen voor de nieuwste toevoeging: IV Drip Therapie voor hydratatie en verhoogde energie. De Mandara Spa behoudt zijn kenmerkende waterval, terwijl het fitnesscentrum gasten verwelkomt met moderne apparatuur en een nieuwe spin-studio.

Meer sport

De Aqua en Luna Game Zone is slechts een van de vele nieuwe functies aan boord. Tee Time, de interactieve minigolfattractie, keert terug op Norwegian Aqua en Norwegian Luna en is nu groter dan ooit met 12 holes verspreid over twee dekken. Het Pickleball Court biedt een speciale ruimte voor sportliefhebbers.

Ontspan aan Boord met Exclusieve Spadiensten

Gasten die op zoek zijn naar een wellnesservaring kunnen genieten van de vernieuwde Mandara Spa, met een kleisauna en nieuwe thalassotherapie-ligstoelen die zijn ontworpen om de huid te revitaliseren en spierpijn te verlichten. Het Thermal Suite-gedeelte biedt nu twee keer zoveel verwarmde ligstoelen, waardoor nog meer gasten kunnen genieten van ontspanning met uitzicht op zee. De Pulse Fitness Center is ook uitgebreid met nieuwe apparatuur en een divers aanbod aan fitnesslessen, waaronder yoga, Pilates, en cycling.

Verken Tropische Bestemmingen

Vanaf april 2025 zal de Norwegian Aqua zeven-daagse Caribische cruises varen vanuit Port Canaveral, Florida, met tussenstops op exotische eilanden zoals Puerto Plata (Dominicaanse Republiek) en Tortola (Britse Maagdeneilanden). Norwegian Luna zal haar inaugurele seizoen beginnen in april 2026 met routes naar de westelijke en oostelijke Cariben, waaronder populaire bestemmingen zoals St. Thomas en Great Stirrup Cay.

Met nieuwe uitgebreide routes bieden Norwegian Aqua en Norwegian Luna een cruisebeleving voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en luxe.

Bekijk deze cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, producten bij Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger