Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Royal Caribbean lanceert zomercruises naar Alaska voor 2026

Royal Caribbean International breidt haar aanbod in Alaska uit met nieuwe zomercruises voor 2026, geschikt voor diverse cruisereizigers. De Voyager of the Seas maakt haar debuut in Alaska, waar zij zich aansluit bij de vloot bestaande uit de Anthem of the Seas, Serenade of the Seas en Ovation of the Seas, die als eerste schip meerdaagse Cruisetour-ervaringen aan land aanbiedt. Reizigers kunnen kiezen uit 7-nachten cruises vanuit Seattle, of 7- tot 13-nachten cruises vanuit Vancouver, Canada of Seward, Alaska. De nieuwe cruisevakanties voor 2026 zijn nu te boeken.

Hoogtepunten van de Alaska-reizen

De cruises naar Alaska bieden reizigers de kans om enkele van de meest iconische natuurlijke wonderen van de regio te ervaren, zoals de Dawes Glacier, Endicott Arm, Hubbard Glacier en Tracy Arm Fjord. Onderweg bezoeken zij stadjes als Juneau en Skagway, en komen ze in aanraking met wildleven zoals grizzlyberen, bultrugwalvissen en Amerikaanse zeearenden. Aan boord kunnen passagiers genieten van een breed scala aan activiteiten, restaurants, bars en entertainment, met opties voor alle leeftijden en interesses.

Zomer 2026: Overzicht per schip

Voyager of the Seas – vanuit Seattle

Tijdens de 7-nachten cruises vanuit Seattle varen passagiers langs bestemmingen zoals Dawes Glacier, Juneau, Sitka en Skagway. Aan boord biedt Voyager of the Seas diverse recreatiemogelijkheden, waaronder waterglijbanen, lasergamen en schaatsen. Voor ontspanning kunnen passagiers terecht in het Solarium voor volwassenen en de Vitality Spa, terwijl kinderen en tieners zich vermaken in speciale zones. Culinair kunnen reizigers genieten van Italiaanse gerechten bij Giovanni’s Table of premium steaks bij Chops Grille.

Ovation of the Seas – vanuit Seward en Vancouver

Ovation of the Seas biedt reizen van 7 tot 13 nachten tussen Seward en Vancouver. De routes omvatten bezienswaardigheden zoals de Hubbard Glacier en stops in Juneau, Sitka en Skagway. Voor- en na de cruise kunnen passagiers deelnemen aan meerdaagse Cruisetours, die onder meer bestaan uit treinreizen door de wildernis en ontmoetingen met professionele sledehondenteams. Aan boord genieten passagiers van attracties zoals de RipCord by iFly skydiving simulator en de North Star observatiecapsule, met een 360 graden panoramisch uitzicht.

Anthem of the Seas – vanuit Seattle

Met 7-nachten reizen vanuit Seattle biedt Anthem of the Seas een combinatie van avontuur en comfort. De reis brengt cruisereizigers naar bestemmingen zoals de Gold Rush-stad Skagway en de natuurlijke schoonheid van Sitka. Hoogtepunten aan boord zijn het SeaPlex, de grootste indoor speelruimte op zee, de FlowRider surfsimulator en entertainment, waaronder de musical “We Will Rock You.” Eetgelegenheden omvatten onder meer Jamie’s Italian en het steakhouse Chops Grille.

Serenade of the Seas – vanuit Vancouver

Serenade of the Seas biedt reizigers een spectaculair uitzicht op de oceaan en Alaska’s landschappen dankzij haar panoramische ramen. De route omvat stops in onder andere Icy Strait Point, de Inside Passage en Tracy Arm Fjord. Aan boord kunnen passagiers ontspannen in de Vitality Spa of genieten van activiteiten zoals rotsklimmen en filmavonden onder de sterren. Culinair biedt Serenade verschillende restaurants, waaronder Chops Grille en Izumi, en gezellige bars zoals Schooner Bar en R Bar.

Wil jij met Royal Caribbean cruisen naar Alaska? Boek je cruise bij:
CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger