Holland America en Sur La Table bieden kooklessen aan
Holland America Line is een samenwerking aangegaan met Sur La Table om kooklessen aan te bieden in de Verenigde Staten, geïnspireerd door de wereldwijde culinaire ervaringen van de cruisemaatschappij.
De lessen worden gegeven door professionele chefs, met de nadruk op het bereiden van verse visgerechten en Nederlandse desserts. Deelnemers krijgen ook toegang tot de culinaire hulpmiddelen van Sur La Table. Het partnerschap is erop gericht om de kookvaardigheden en culinaire kennis van gasten te verbeteren door middel van interactieve lessen.
“Ons Global Fresh Fish-programma is een culinaire game-changer op zee, dus we zijn verheugd om de inspiratie te zijn voor deze nieuwe lessen bij Sur La Table”, aldus Kacy Cole, Chief Marketing Officer bij Holland America Line. “Het is een kans voor fijnproevers om de smaken van onze wereldwijde reizen in hun thuisstad te ervaren en tegelijkertijd onze expertise in Destination Dining te benadrukken.”
“We zijn verheugd om gasten van Holland America Line uit te nodigen in onze keukens om de culinaire expertise van Sur La Table te ervaren”, aldus Kristin Flor Perret, Head Brand Marketing bij Sur La Table.
“Deze lessen bieden een unieke manier om door eten te ‘reizen’ en technieken te leren die zijn geïnspireerd op bestemmingen over de hele wereld, terwijl u geniet van praktische ervaring en tips van onze ongelooflijke chef-koks. Dit alles ondersteunt onze missie om te verbinden door samen te komen”.
De lessen zijn begonnen op 1 november 2024. De ervaring omvat:
- Praktische kooklessen met een menu dat is geïnspireerd op de cruises van Holland America
- Deskundige instructies voor het bereiden van visgerechten met wereldwijde smaken en een Nederlands geïnspireerd dessert
- Recepten samengesteld door culinaire experts van zowel Holland America als Sur La Table
Cruises met Holland America Line zijn boekbaar bij:
ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours