Regent Seven Seas Cruises onthult 12 nieuwe Epicurean Explorer Tours
Regent Seven Seas Cruises heeft 12 nieuwe Epicurean Explorer Tours onthuld die reizigers laten genieten van culinaire excursies aan land op bestemmingen over de hele wereld, waaronder Azië, Europa en Canada & New England.
“Met deze doordacht ontworpen Epicurean Explorer Tours bieden we een transformerende ervaring die ultra luxe reizigers diep verbindt met het culturele hart van elke bestemming door middel van de meest fundamentele uitdrukking: eten,” zegt Jason Montague, inkomend Chief Luxury Officer, Regent Seven Seas Cruises. “Bij Regent nemen we onze gasten niet alleen mee naar hun meest gewenste bestemmingen, maar bieden we ze ook de kans om echt op ontdekking te gaan door middel van talloze unieke excursies aan land, en dat allemaal terwijl ze genieten van de hoogste normen van dienstverlening aan boord van ’s werelds meest luxueuze vloot.”
De nieuwe reizen bieden avontuurlijke fijnproevers de kans op gastronomische avonturen. Van foerageren in Invergordon, Schotland, voor ingrediënten om de perfecte Cullen Skink te maken, tot genieten van eersteklas Kobe-rundvlees bereid door een teppanyaki-meesterchef in een restaurant met uitzicht op Osaka Castle in Japan.
De intieme Epicurean Explorer Tours stellen passagiers in staat om op een interactieve manier kennis te maken met de wereldwijde gastronomie en tradities en hebben plek voor maximaal 18 reizigers. De nieuwe excursies variëren van 125 tot 472 euro per passagier en duren 3 tot 7 uur. Ze bieden op maat gemaakte ervaringen, waarbij sommige een kookles aan boord omvatten in de Culinary Arts Kitchen van het schip.
“Onze Epicurean Explorer Tours vertegenwoordigen het toppunt van culinaire verkenning en zijn ontworpen na nauwgezet onderzoek ter plaatse door ons team van gewaardeerde en bekwame chefs,” aldus Chef Kathryn Kelly, Executive Chef en Director of Culinary Enrichment, Regent Seven Seas Cruises. “Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die niets liever doen dan diepgaande culinaire en bestemmingskennis delen met onze gewaardeerde Regent foodie-gasten.”
Deze nieuwe tours kunnen worden geboekt tijdens reizen aan boord van Seven Seas Grandeur, Seven Seas Splendor, en Seven Seas Explorer. De uitgebreide collectie bestaat nu uit 46 ervaringen.
De 12 nieuwe Epicurean Explorer Tours zijn:
Middellandse Zee & Noord- Europa
Amsterdam, Nederland: plant-tot-bord lunch
Beleef een lunch onder leiding van een chef-kok in Restaurant De Kas in Amsterdam, gevestigd in een gerestaureerde, eeuwenoude kas. Hier worden ingrediënten uit de tuinen ter plekke omgetoverd tot een viergangenmaaltijd in combinatie met wijnen tijdens dit plant-tot-bord avontuur.
Belfast, Ierland: de smaak van County Down
Ga op pad met sterrenkok en BBC-kookserie “Great British Menu” deelnemer Paul Cunningham op zoek naar voedsel langs de kust van Dundrum Bay, waar passagiers lokale zeewieren en kruiden ontdekken voordat ze genieten van verse zeevruchten en chowder in combinatie met een pint – dit alles met de Noord-Ierse Mourne Mountains als achtergrond.
Invergordon, Schotland: foerageren & Schotse kookles aan boord
Leer de kunst van het maken van traditionele Schotse Cullen Skink terwijl je ingrediënten verzamelt bij lokale verkopers in Invergordon, Schotland. Proef bekroonde haggis in een slagerij en selecteer biologische groenten bij Black Isle Brewery, voordat je terugkeert naar het schip voor een kookles in combinatie met Schotse whisky.
Valencia, Spanje: Albufera Meer en Paella
Passagiers gaan mee met een chef-kok voor een boottocht over de rijstvelden van het meer van Albufera, gevolgd door een demonstratie van authentieke Valenciaanse paella in restaurant El Redoli, waar reizigers de geheimen van dit iconische gerecht leren voordat ze ervan genieten, vers van het houtvuur.
Valletta, Malta: ambachtelijke schatten van Malta
Neem deel aan een culinaire reis door het erfgoed van Malta onder leiding van een chef-kok. Van het zelf maken van brood in een bakkerij die al generaties in dezelfde familie is tot de bereiding van pastizzi in een historische grot die als schuilplaats diende tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Canada & New England
Halifax, Nova Scotia: cider en chowder: authentiek Nova Scotia
Ervaar de culinaire evolutie van Nova Scotia tijdens een proeverij in een ambachtelijke cidermakerij, gevolgd door een lunch in een Dartmouth-restaurant waar u kunt genieten van hun kenmerkende zeevruchtensoep en innovatieve “crobster”-rol terwijl u de chefs aan het werk ziet.
Quebec City, Canada: culinaire reis door Ile D’Orleans
Ontdek het rijke culinaire erfgoed van het eiland Orleans in Quebec door een bezoek te brengen aan het intieme La Maison de thé, een charmant theehuis dat aromatische kruidenthee, vers gebak en een traditionele sugar shack biedt om ambachtelijke esdoornproducten te proeven.
Victoria, British Columbia: infusies: bloemen, thee en honing
Ga mee met een chef-kok voor een reis van tuin naar tafel, beginnend met een traditionele afternoon tea in de privékamer van Butchart Gardens, gevolgd door een rondleiding door de tuin en een ambachtelijke gelato-proeverij, voordat je de kunst van bijenhouden en honingproductie ontdekt op de Country Bee Honey Farm.
Azië
Busan, Zuid-Korea: Busan Markten Tour
Ga met een Regent-chef op een culinaire ontdekkingstocht door de beroemde Jagalchi Fish Market en Gukje Market in Busan, waar je unieke zeevruchten en lokale ingrediënten ontdekt voordat je terugkeert naar de Culinary Arts Kitchen van het schip om de marktvondsten om te toveren naar authentieke Koreaanse gerechten.
Kobe, Japan: culinaire reis door Kobe
Dompel jezelf onder in de kunst van het Japanse culinaire vakmanschap tijdens deze avondtour. Van het ontdekken van traditionele mesmaaktechnieken tot het proeven van eersteklas Kobe-rundvlees bereid door een teppanyaki-meesterkok in een restaurant met uitzicht op het kasteel van Osaka.
Kochi, Japan: culinaire traditie Tataki
Ga op culinaire ontdekkingstocht door de levendige Hirome-markt in Kochi en proef lokale lekkernijen voordat je leert hoe je het kenmerkende gerecht van de regio, “katsuo no tataki”, klaarmaakt: een perfect gebakken verse bonitovis boven een open vuur in restaurant Tosa Tataki Dojo.
Shimizu, Japan: Japanse vis-essentials-tour
Ga mee met een lokale chef-kok voor een authentieke Japanse culinaire reis op de bruisende Kashi-no-Ichi-vismarkt van Shimizu. Gevolgd door een sushi workshop waarin passagiers leren hun eigen sushi te maken met de verse zeevruchten van de markt.