Oceania Cruises introduceert nieuw veganistisch menu
Oceania Cruises breidt haar culinaire aanbod op de cruiseschepen in haar vloot uit met een nieuw veganistisch menu en de eerste koudgeperste rauwe sap en… lees meer
lees meerOceania Cruises breidt haar culinaire aanbod op de cruiseschepen in haar vloot uit met een nieuw veganistisch menu en de eerste koudgeperste rauwe sap en… lees meer
lees meerCosta Cruises presenteerde vandaag een nieuw menu in samenwerking met de Italiaanse sterrenchef Bruno Barbieri, een bekende kok in Italië die onder andere de Italiaanse… lees meer
lees meerVanaf 3 april zal Norwegian Cruise Line all-inclusive cruises gaan aanbieden op de Nederlandse markt. Onder de naam Premium All Inclusive werd dit al zeer… lees meer
lees meerMSC Cruises upgrade het dineren aan het dineren aan boord. Zo komt er meer flexibiliteit en meer pakketten voor de cruisepassagiers. Daarnaast zal meer nadruk… lees meer
lees meerHolland America Line lanceert de Franse brasserie Sel de Mer dit jaar als pop-up restaurant in de Pinnacle Grill op zes cruiseschepen in haar vloot:… lees meer
lees meerIn samenwerking van de Duitse topkok Michael Hoffmann zijn meer dan 80 nieuwe vegetarische gerechten aan de menukaart van de EUROPA 2 toegevoegd. Samen met… lees meer
lees meerWindstar Cruises heeft haar samenwerking met de James Beard Foundation verder uitgebreid. Dit is een Amerikaanse non-profit organisatie die ter ere van culinair schrijver James… lees meer
lees meerVanwege het grote succes van het eetcafe Seafood Shack dat haar debuut maakte op de vorig jaar gelanceerde Carnival Vista heeft de rederij Carnival Cruise… lees meer
lees meerVanaf 10 januari 2017 kunnen passagiers aan boord van het cruiseschip AIDAprima genieten van een breed scala aan producten van Starbucks. AIDA Cruises is daarvoor… lees meer
lees meerDe wereldwijde overkoepelende vereniging voor de cruisebranche, de CLIA, heeft acht trends voor het komende jaar verzameld die invloed gaan hebben in de cruisewereld: 1…. lees meer
lees meer