Oceania Cruises onthult uitgebreid culinair aanbod
Oceania Cruises breidt haar culinaire aanbod uit met nieuwe sushi en Indiase gerechten in het Terrace Café en een vernieuwd lunchmenu bij het zwembad in… lees meer
lees meerOceania Cruises breidt haar culinaire aanbod uit met nieuwe sushi en Indiase gerechten in het Terrace Café en een vernieuwd lunchmenu bij het zwembad in… lees meer
lees meerMiriam reisde op uitnodiging een week mee met het nieuwste cruiseschip van Regent Seven Seas Cruises, de Seven Seas Grandeur, dat eind 2023 haar debuut… lees meer
lees meerCruisereizigers die dit seizoen in Holland America Line’s McKinley Chalet Resort in het Denali National Park verblijven kunnen nieuwe menu’s verwachten in de twee restaurants… lees meer
lees meerHolland America Line viert Internationale Thee Dag met de introductie van een nieuwe, verbeterde high tea, genaamd Royal Dutch Tea, aan boord van haar cruiseschepen…. lees meer
lees meerNorwegian Cruise Line heeft nieuwe details onthuld over het culinaire aanbod aan boord van haar toekomstige cruiseschip Norwegian Aqua, de eerste van de uitgebreide Prima… lees meer
lees meerPrincess Cruises heeft aangekondigd dat het de belangrijkste dineropties op haar vloot gaat aanpassen. De Amerikaanse cruisemaatschappij wil haar passagiers meer flexibiliteit en keuze geven… lees meer
lees meerHolland America Line versterkt haar bekroonde diner-ervaring door de eerste rederij ter wereld te worden die van zowel de Marine Stewardship Council (MSC) als de… lees meer
lees meerMSC Cruises heeft bekendgemaakt dat haar Food & Beverage aanbod verder wordt verbeterd met met haar gloednieuwe drankenprogramma: ‘World’s Greatest Bars’. Dit innovatieve nieuwe concept… lees meer
lees meerHet gros van de Amerikaanse gasten, en wellicht ook de Europese cruisereizigers, geeft aan vooral van het eten te genieten op een cruiseschip. En ja,… lees meer
lees meerExplora Journeys heeft een samenwerking aangekondigd met chef-kok Claude Le Tohic, chef-partner van O’ by Claude Le Tohic in San Francisco, om een nieuwe culinaire… lees meer
lees meer